Stoff & strikk

En side for håndarbeid

Dukkeklær av Målfrid Gausel

Denne siden vil jeg dele.
Dukkeklær fra Maalfrid Gausel
Målfrid Gausel er en kjent norsk forfatter som har utgitt flere bøker med oppskrifter til dukker opp gjennom årene. Bøker som er full av flotte strikkeoppskrifter til dukker, men som også gir inspirasjon til egne varianter.

Strikk dukkeklær Målfrid GauselVi strikker dukkeklær Målfrid GauselBabystrikk til dukken Målfrid GauselStrikk koselige klær til dukken Målfrid Gausel Dukke-strikk Målfrid Gausel
Titte litt i boka Dukke strikk

For de av oss som har gledet oss med hennes bøker, og ser frem til ny bok for nye dukkeoppskrifter, er denne siden perfekt. Her kan du stikke innom for oppskrifter stadig vekk etter behov. Du kan også gjøre som jeg har gjort og tegne deg for nyhetsbrev . Det er helt supert å få info om det nyeste rett i mailboksen. Dukkeoppskrifter egner seg ofte også for de av våre nyfødte som trenger ekstra liten størrelse. Målfrid har plukket ut en spesiell samling som passer til prematur barn. Dette er oppskrifter som har god vidde i armer og ben, få sømmer og er enkle å få av og på. Målfrid deler noen oppskrifter gratis. Flotte oppskrifter som gjør deg kjent med hennes arbeider og gir mersmak. Sider er i tillegg til norsk også med oversettelse til engelsk, tysk, svensk, nederlansk og fransk.

Det er stengt for kommentarer.

%d bloggere liker dette: