Stoff & strikk

En side for håndarbeid

700 Traditional Patchwork Patterns

700 traditional patchwork patterns700 Traditional Patchwork Patterns
CD-ROM og bok
Av Susan Winter Mills

Stjerner, trekanter, sirkler og firkanter er de dominerende motiver i denne boken. De mest populære blokkene som Star of Bethlehem, Double Wedding Ring, Log Cabin, Ocean Waves og Grandmother’s Flower Garden er inkludert.

CD-ROMen inkluderer også Dover Design Manager, et enkel grafikk redigering program for Windows, som vil tillate deg å vise, skrive ut, beskjære og rotere bildene.

Boken inneholder mengder med bilder av quilteblokker som kan skrives ut fra medfølgende CD-ROM. Bildene fra boken er gjengitt i de seks ulike formatene BMP, EPS, PICT, TIFF, GIF og JPEG. Det er lett å finne frem på CD-ROMen ettersom hver filtype har fått sin egen katalog og navn på filer samsvarer med bilder i boken.

Blazing starBouquet in a fanCarpenter´s wheel

Seven sisters
Seven stars

Alle bildene i boken er trykket i sort hvitt, og ved bruk av ulike mønster gis det inntrykk også av gråtoner. Variasjonene mellom lyst og mørkt kommer veldig tydelig frem på denne måten og er i grunnen det viktigste for å få frem mønster i blokker tydelig.
Jeg satte veldig stor pris på fraværet av farger, for dette gav meg frihet til å velge stoffer etter egen fantasi og smak.

Enda en bok som hjalp meg på vei i lappeteknikkens verden. Et godt hjelpemiddel til lappeteknikk.

Det er stengt for kommentarer.

%d bloggere liker dette: