Stoff & strikk

En side for håndarbeid

Jinny Beyer – Quilt

Jinny Beyer er kjent for sine stoff design (produsert av RJR Fabrics). Selv har jeg et godt utvalg av hennes stoffer i mange ulike farger og er veldig godt fornøyd. Quilte stoffene er av en god kvalitet som tåler vask på 60 grader godt. Dette er viktig for meg så resulatet kan få et langt liv etter å ha lagt ned flere timer i arbeidet.
Hun har egen nettbutikk hvor du kan kjøpe stoffene henner. Flere andre butikker som selger quilte stoffer fører også hennes stoffer.

Jinny har utarbeidet et variert utvalg av møster hvor det benyttes lappeteknikk. Mønster til tepper, løpere, vesker og dørstoppere for å nevne noe.

Jinny Beyer dørstopper katt

Du finner flere av mønstrene hennes som hun deler gratis på Free Patterns under https://www.jinnybeyer.com/.

Navajo Winter - Jinny Beyer

Navajo Winter

Medallion Table Runner - Jinny Beyer

Medallion Table Runner

Med lang erfaring innen quilting reiser hun rundt og underviser innen lappeteknikk. Flere gode tips og veiledninger av henne deles på siden Tips & Lessons.

Jinny Beyer har også gitt ut flere bøker. Noen av disse bøkene selger hun via siden Books and Videos, men http://www.amazon.co.uk/ har et godt utvalg. Det er også flere andre bokhandlere som fører hennes bøker.
Så langt har jeg anskaffet Christmas With Jinny Beyer.
Christmas With Jinny Beyer
En bok med mangle flotte fargebilder og gode trinn-for-trinn forklaringer om hvordan du lager ulike dekorasjoner til jul. Dekorasjoner til hjemmet eller for å gi bort som gaver. En bok som også gir inspirasjon. Det blir nok flere bøker av henne her hos meg etterhvert.

Det er stengt for kommentarer.

%d bloggere liker dette: