Stoff & strikk

En side for håndarbeid

Applikerte hjerter II

Til jul kan også løpere med røde hjerter brukes og her er noen flere.

Jeg bruk alltid kvalitetstoffer så arbeidet får et langt liv hvis jeg nå skulle bli fornøyd. Stoffene er i bomull og blir vasket på 60˚C så de er ferdig krympet og avfarget før bruk. Da unngår jeg også alle de kjemikaliene stoffene kan være innsatt med og får også sjekket at de tåler flekkfjerning hvis dette blir nødvendig. Ikke del sømmen når du syr lappeteknikk, men legg begge sømrommene samlet til samme side.

Til applikering er det pent med et kontraststoff. Velg gjerne et større stykke stoff enn det du trenger og stryk på mellomlegg beregnet for applikering. Tegn og klipp ut figurer/hjerter og bruk stoffet maksimalt for lite svinn. Fyll opp med så mange du får plass til på en gang og gjerne med varierende størrelser. Det er enklere å få til et vellykket resultat når du har flere til å drysse over løperen.

Løper med hjertedryss

Løper med hjertedryss

Her har du en enkel løper som får det lille ekstra med fargeinnslag og applikering. Mengde med hjerter balanserer ut det røde innslaget på motsatt side av løperen. Dette er en lang løper beregnet for spisebord.

Hjertelig løper

Hjertelig løper

Denne løperen har fått et rødt innslag gjennom det hele med en smal stripe på langs helt ute på den ene siden. Hoveddelen har deretter fått hjerter som speiler hverandre i begge ender.

Mors hjerter løper

Mors hjerter løper

Enda en løper med ujevnt plasserte fargeinnslag. Ikke så enkelt som å lage rettelinjer og kopiere det samme på alle fire kanter, men resultatet kan bli mye mer spennende. Det tar litt lenger tid før du blir lei denne type løper der den ligger på bordet.

Under er enda en løper i samme stil. Tar denne med også da denne har fått hjerter i orange.
Rustnehjerter løper

Rustnehjerter løper

Første om løpere med røde hjerter

Da er det baking og kos med familien
ØNSKER ALLE EN GOD OG FREDELIG JUL

Det er stengt for kommentarer.

%d bloggere liker dette: